maandag, december 21, 2009

SP-er Van Bommel heeft het kennelijk hoog op met totalitaire regiems zoals die in Venezuela. Controlevluchten van de Amerikaanse luchtmacht in de buurt van Venezuela die vanaf het vliegveld Hato op Curacao worden uitgevoerd zijn hem een doorn in het oog. Venezuela wordt geleid door dictotor Hugo Chavez , die onlangs door de Spaanse premier Aznar een facist werd genoemd. Lees dit. Kennelijk is Van Bommel erg onder de indruk van deze mensenmenner, die door velen met Hitler wordt vergeleken. Waarom anders zou je je zo druk maken over een één enkel spionagevliegtuig type RC-135 (dus louter elektronische verkenning) dat de gang van zaken in Venezuela vanuit het internationale luchtruim in de gaten houdt? Zo'n figuur als Chavez kun je niet goed genoeg in de gaten houden. Maar Chavez' vriendje Van Bommel - aanhanger van Hamas - stelt kamervragen en eist een debat. De man trekt de SP met zijn idiotie steeds verder naar beneden en brengt de continuiteit van de SP in gevaar. Mooi.

zondag, december 20, 2009

Al Gore

Nou vooruit. nadat ik Al Gore van de week bij Letterman zag opereren, wist ik het zeker. Die man verdient een plaats in mijn top-10 van Enge Mensen! Kennelijk had hij meer tijd voor die kritiekloze Letterman, dan z'n gezicht te laten zien in Kopenhagen. Enfin, bij Letterman liet Gore zich van zijn gladste kant zien, brrr, dat er nog mensen zijn die in zijn retortiek trappen. De ene veronderstelling naar de andere verdraaiing van feiten en uitspraken van wetenschappers om zijn gelijk maar te krijgen. Eerst waren hackers die aantoonden dat die hele opwarmtheorie en CO2-mythe op geen enkel empirisch bewijs is gebaseerd, nu is het Al Gore's klimaatbewijs Kilimanjaro dat door het gesmolten ijs zakt. Een compleet nonsenseverhaal, zo wijst Nederlands onderzoek uit. Lees dit.
Maar Gore gaat gewoon verder met het prediken van zijn Milieu-evangelie en vult er zijn zakken mee. Lees dit.
Ik laat Al Gore binnenkomen met stip op 3. De lijst ziet er nu als volgt uit:
1 - Dries van Agt (CDA - o.a. bejegeningen Israel en zeer verwerpelijke ideeen waaronder steun aan Pim's moordenaar Volkert van de Graaf) 2 - Maxime Verhagen (CDA - vergelijking Mark Rutte met Hitler)
3 - Al Gore (Milieumessias - Leugens over klimaat) 4 - Harry van Bommel (SP - ''Intifada, Intifada..") 5 - Predikant Goldschmeding ("Slaat uw kinder, hard, en net zolang tot ze ophouden met huilen)Suggesties voor de Top-10 Enge Mensen? Wel met motivatie graag!