woensdag, juli 02, 2008

Verleden week lanceerde Difrax een exclusieve fopspenencollectie die in samenwerking met de ambassadeurs van stichting Orange Babies is ontwikkeld. Caroline Tensen, Suzanne Klemann en Henk Schiffmacher waren aanwezig en lieten vol trots hun eigen ontworpen fopspeen zien aan het grote publiek. De mooiste levert Henk Schiffmacher: “Naast alle zoetsappige fopspenen die er zijn zal ik met mijn fopspeen kleine piraten groot brengen. Het is een zwarte speen geworden met in elke hoek een doodskop van een piraat. Ik vind het erg stoer dat babyartikelen fabrikant."
Knap van Difrax dat zij het aandurft om deze toch wel gewaagde fopspeen op de markt te brengen. Het blijkt dat de zwarte fopspeen van Schiffmacher een gat in de markt is. De fopspeen was binnen 24 uur via de webshop van Difrax al uitverkocht!
Per verkochte fopspeen doneert Difrax één euro aan stichting Orange Babies. De totale opbrengst zal stichting Orange Babies besteden aan de opbouw van een kraamkliniek in het stadje Kaoma, Zambia. Orange Babies steunt de opbouw voor een nieuwe, moderne afdeling gynaecologie en verloskamers. Mooi doel. http://www.difrax.nl/ en http://www.orangebabies.nl/
bron: EZPress® News Distribution BV - http://www.ezpress.eu/

Geen opmerkingen: